Zakočena puška i prolaznost života

Srbijom hara epidemija nedostatka erekcije. Verujem da to ima neko svoje stručno ime. Mi, žene u najboljim godinama i stanjima svesti, kažemo to jednostavno. Sve je više muškaraca kojima se ne diže.

Recimo da koren leži u onome "Ne diraj pišu, ne viri devojčicama pod suknju". Devojčice više ne nose suknje. Kako dečaci sad vire, ne znam, ali sve to ostavlja posledice, malo po malo i jebiga sredinom četrdesetih. Sledi vreme kad nisu imali nove patike, šuškave trenerke, kad je sa 26 počela da im opada kosa, kada su se zaljubljivali u udate komšinice i sate provodili u kupatilu. Tu se alat oštri ili tupi, kažu oni što se u to razumeju. Slede ispiti, drame, zaljubljivanje u pogrešne, gubljenje godina u čekanju da se promeni ono što se, očigledno, ne može promeniti. 

Pojavljuje se Ona prava. Možda i nije prava, ali je malo trudna pa ćemo da se venčamo i biće sve super. I bude, jedno godinu dana, bebin prvi rođendan, pečeno prase sve sa repićem, toči se domaća rakija, živi se široko. Podstanarski stan postaje tesan, stiže još jedna beba, nismo baš planirali ali šta ima veze, dece i ljubavi nikad previše. Dvoje sitne dece, žena zabradila, noge depilira samo kad ide na more a više nema para za more. Eventualno i za Novu godinu, ali tad je zima i ne nose se suknje pa baš nije neophodan trošak. Bolje, za te pare, decu odvesti u igraonicu da se nadišu ustajalog vazduha.

Neko dolazi na ideju da kupe stan, na kredit. Sveki prodaje porodičnu kuću u Donjem Nečemu, eto učešća. Bira se stan po obodnim beogradskim opštinama i čekaju izvodi iz katastra, kod notara, u sudu. Svaki papir nosi svoju traumu. Sa 30 to ne izgleda strašno ali doći će na red. Sve dođe na red. Velika seoba, bez Čarnojevića, eto trosobnog stana u naselju bez infrastrukture, pa šta, biće svega. Deca, konačno, imaju svoju sobu. Konačno, opet intima sa ženom. Naviklo se na čupave noge i neuredne nokte, ljubav je to. Draga, daj samo malo... Deca sanjaju veštice, ona je već na licu mesta i sređuje situaciju, menja mokru posteljinu a dva patuljka se useljavaju u bračni krevet. Šta ima veze, brzo deca rastu, sad će tata samo da ode do kupatila... Kad se vrati, dva mačeta se šire pored mame a on će da spava na trosedu u dnevnoj. Šta ima veze, jedna noć... Druga noć... A tv je blizu a Đoković igra u 03h. Trosed postaje tatina slobodna teritorija. Nekim čudom, porno kanal je memorisan baš pored Sport kluba, tek da se uspava... Postaje princip. Malo sport pa malo ručni rad. Šta ima veze, to oslobađa od stresa, pišu novine.

Tašta dolazi na vikend, rokada po krevetima, taman tašta ode dođe njegov strikan na par dana. Trosede, čudna spravo, pozdravljam te, zdravo zdravo. Na poslu se gomilaju problemi, hrpa neplaćenih računa raste, deci prvo rastu zubi pa im ispadaju zubi, pa vrište u snu, pa prolivi i temperature.. Ženu viđa samo na fejsu, i to ako mu je dozvolila. Kad on dođe oni spavaju, kad on spava oni se deru, šta ima veze, sve su to čari porodičnog života. Seksa i kad ima, bude na mute, nigde zvuka, nigde da šljepne, da se otme uzdah strasti, sve ko na traci lošeg filma. Šta ima veze, važno da ima. 

Godina za godinom, problema sve više a seksa sve manje. Brak je to, sine, moraš biti strpljiv, svi smo kroz to prošli. Ćerko, tako ti je to u braku, moraš da trpiš, zbog dece, muža, komšija, kredita.... (dopišite sami). Kad imate gde, zaspite od umora, kad niste umorni onda su oni dani a vi gadljivi, kad nisu oni dani onda projekat sa posla mora da se završi do jutra, ako nema projekta onda neko od dece bljuje cele noći. Šta ima veze, pa, volimo se. Postanete kao brat i sestra, jedno hvata decu a drugo zapržava pasulj i kači veš, pre posla, a posle posla jedno trči opet po decu a drugo ne zna više gde je levo. Dan za danom, eto opet Nove godine, a seksa je bilo samo uz pornić. Nema veze, volimo se kao bata i seka, da smo živi i zdravi. Još 8 meseci i deca će kod babe i dede na selo, a mi ćemo biti sami.

Sedmog meseca procuri cev u kupatilu, deca se hitno šalju van grada, a majstori ulaze. Za sobom ostavljaju krš, lom i prazan novčanik. Zidovi su sablasno beli i čisti, sve dok mali Indijanci ne krenu da voze autiće po njima. Oh, porasli su, sad ne vide dalje od kuckanja po telefonima... I mami je drugarica rekla za neke sajtove za upoznavanje. Odavno joj niko nije udelio kompliment, šta ima veze, to je sve virtuelno. Kompliment za komplimentom, sujeta je konačno sita, mama opet blista. Tata je, i dalje, na trosedu jer u spavaćoj nema TV a sav sport je baš noću. Retki trenuci bračne intimnosti imaju svoje padove i uspone. Šta ima veze, svakom može da se desi, da si ti živ i zdrav. Biće bolje drugi put, za jedno pola godine.

I bude bolje, ali samo kad je daljinski od TV-a u drugoj ruci. Sa ženom, jok. Udri, vuci, guraj, ma jok, čoveče. Pa, ti mene ne voliš više, pa jeste, vidi kako sam se ugojila... Nisi, draga, umor me stigao... Jesam, jesam, reci da sam se ugojila, da sam ti gadna, da me ne voliš... Grčka tragedija je slabo poređenje. Evo, ženo, u sredu uveče, obećavam ti... Poljubac u obraz, u trku, hvataj decu, juri u vrtić... Ooo, pa neko se zaboravio, više ne idu u vrtić nego u školu! Šta ima veze, svakom roditelju se nekad desi da promaši.

O, komšija, promenili ste frizuru? Reče komšinica sa kojom se družite zbog dece. Ma jok (šeretski pogled), a u sebi vrenje. Kosa se proredila, opasno se providi potiljak, nema tu spasa nego mašinicu na nulu pa vozi, Miško. Do kraja, majstore, kažu da dlake ojačaju kad se briju. Lažu ali šta ima veze, pa to je bitno samo sujetnima. I kaiš na farmerkama treba da se menja, ponestalo rupica. To je sve od taštinih pita, ja kad lepo kažem da neću, a one graknu kolektivno "Pa uzmi, pa uzmi" i ode pola pleha... Šta smeta, bolje taštine pite nego ono kupovno lisnato testo, zar ne? Pita od nemasnog sira, kao za šlogirane, ma to je zlo. Tašta kad napravi, sve curi niz bradu, sir pravi njena ujna lično. Sve ekološko i organsko. Udara u sve organe.

Pornići su postali osnova seksualnog života kod oboje. Ona ih gleda na poslu, kad kolege odu, podgreva strast tako.. Dođe veče, dok se pregledaju domaći, vodi jednog na košarku drugog na engleski, pa sutra obrnuto, razvrstaj šareni od belog veša, skuvaj kupus za 4 dana, promeni papagaju papir u kavezu... O, dragi, nešto si mi drugačiji. Jesi dobro, jel sve ok? Jeste, jeste, malo sam premoren, šta ima veze... Važno da imam tebe, draga. Svako u svoj krevet i svako gleda porniće na svom TV jer se napredovalo, stigao je TV i u spavaću sobu a može da se gleda na telefonu. Orgazmi više ne tresu mali topli dom. Sve se završava pod ćebetom, na par metara udaljenosti jednog od drugog. Kad im se sreća osmehne pa ostanu sami, aparatura sve češće zakazuje, počinje drmanje glavom ccc, šta se tu dešava, jel imaš drugu, jel moje salo problem - ne, nemoj da mi kažeš, jeste, ali znaš koliko sam se ugojila u trudnoćama, pa ti mene ne voliš, pa levo pa desno a sprava mrtva. 

Sve češći su vikendi kod mame, deca porasla, svako svojim putem, ovaj kod druga, ovaj sa mamom, onaj na trosed. Šta beše bračni krevet, zna samo kad mora da ga podigne da izvadi zimske gume uštekane u prostor za posteljinu. Kad gleda film, sve radi, kad je pored žene, municije ima ali je puška zakočena. Gde je problem? Ma, nema problema, to se dešava samo tamo nekim šonjama... A vreme ide, a nezadovoljstvo raste, a sve su dalje ko udaljene galaksije, sve do momenta dok neko nekog ne prepozna na tom istom sajtu za upoznavanje gde se ona predstavlja kao Suzana koja nije u vezi, a on kao Dejan koji je razveden. Ko prvi primeti, gasi sve, blokira, mutira, sakriva se u mišju rupu u nadi da onaj drugi nije ništa primetio. 

Kredit za stan se odplaćuje, kod tašte se ide samo kad se beru kajsije za džem i rakiju, žive se neki tuđi životi puni nezadovoljstva. Ko je kriv? Niko ni kriv ni prav, samo godine proleteše, što na trosedu, što u ručnim radovima. Jednog jutra, u trku i buđenju dece, neko u prolazu kaže "Mislim da je u redu da bude sporazumi, pa nismo neprijatelji", i eto razvoda pred vratima. Nije kriv ni TV u spavaćoj, ni trosed, ni stres ni mrtva sprava. Niko nije kriv. Samo su se galaksije udaljile do neprepoznatljivog, do ivice kosmosa, a veliko Ništa je ispunilo prostor među njima. Stres za stresom i eto belaja.

Zato, depilirajte noge i ako ne idete u Grčku, da bi stavile sliku na fejs i da vam se koleginice dive. Ne štekajte se od taštine pite, ali povremeno istrčite pored Save ili na basketu sa ortacima. Opet, ne zbog viškova i manjkova, nego zbog ljubavi prema sebi i poštovanja sebe, i prošetajte zajedno i do sex shopova, a ne samo do akcije u Maxiju, po Ariel od 12 kg. Strast se ubija mnogo lakše nego što se održava u životu. I kad sprava zakaže, i kad erekcija ostane samo sećanje, sve ima da se kupi. Gde ima želje ima i načina, sve ostalo su izgovori. Nije sve u seksu mada je seks super lepak svake veze. Ima nešto i u držanju za ruke i dve glave na istom jastuku.


Foto: Internet





Comments

  1. zdravo prijatelju bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR alaba. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Priče iz drugog braka XXXII

Priče iz drugog braka XXXIX

Taj muški strah