Poručivanje knjige "Priče iz života razvedene mame"

Knjigu možete poručiti pouzećem, "Post express" će Vam dostaviti na adresu. Više detalja na ovom linku.

Cena knjige je 600 RSD, trošak Post Ekspres kurirske službe je 260 RSD za Srbiju a uobičajena dostava dan kasnije.

Za porudžbine iz inostranstva više detalja ovde.
Comments

 1. Draga Sanja,kako?Sedim ,pijem i placem.Ja koja nikad ne pijem alkohol.Pijem.Koja nikad nisam pila lek za bolove a sad za smirenje gutam kao bombone,uveče pre spavanja.Kako da se odvažim?Na pet sati vožnje sam od svog doma,roditelja,ljubavi...Ovde imam posao,kupili smo stan,svi misle da živimo san a ne živimo...On želi sve da kontroliše...Cak me je i njegova majka prilikom naše rasprave udarila ,umešala se i urlala na mene.A on...Kao da ništa nije bilo...Podržao je mamu..Sad me napada sto ne zelim nasamo da ostajem sa njom kad zatreba da cuva dete...Prema detetu je najbolji otac..To me i lomi..Kad sam saznala da imam tumor dojke,On je napravio svadju jer sam htela da odem kod frizera da se oraspolozim.Nije se uklapalo u njegov plan...Urlao je na mene i moju mamu pred detetom i izjurio iz stana jer je zena rekla da se ne svadjamo vise.Nikad mu nisam to oprostila
  ..Ni što me nije branio ...Što nisam više sigurna kraj njega...Ludim li ja vise ili to stvarno nije u redu?Da li preterujem?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sigurna sam da postoji izbor i rešenje ali komentari knjige nisu mesto za tu priču.

   Delete
 2. Moje ime, maya elijah Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. alabi. Toliko je moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni pravopisni kotačić. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. alaba.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Priče iz drugog braka XXXII

Taj muški strah

Selektivno socijalna