Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda
Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda

U subotu i nedelju 25. i 26. maja u prostoru Doma omladine Beograda, partnera manifestacije, biće održan Festival poslastica i slatkiša SLADAK ŽIVOT.

Posetioci Festivala moći će da uživaju u slatkim delikatesima proizvedenim ručno u radionicama malih proizvođača i majstorskih radionica.
Biće izloženo više od 200 vrsta čokolade, krupnih i sitnih kolača, torti, slatkih kremova, sladoleda, meda, medenjaka...  ukratko - neodoljiv izbor slatkih čarolija, pa i zdravijih slatkiša, bez šećera i s malo kalorija.

Svoj štand imaće i bake, penzionerke koje pripremaju autentične domaće kolače. Biće i retkih poslastica po recepturama iz starog Prizrena, kao i  jedinstvenih slatkiša iz raznih krajeva Srbije koji inače nisu lako dostupni na tržištu, a po prvi put u Beogradu biće predstavljeni i francuski medenjaci.

Za posetioce su pored degustacija organizovane i radionice o čokoladama koje su posvećene vinima, radionice pravljenja i ukrašavanja medenjaka, a biće predstavljeno i 3-D štampanje na licu mesta unikatnih modli za testa za kolače, biskvite i sl. prema idejama i želji posetilaca.

Festival će u Domu omladine Beograda biti otvoren 25. i 26. maja od 10 do 21 čas, cena ulaznice je 250 dinara, a deca do 10 godina u pratnji roditelja imaju slobodan ulaz.
A do tada... sanjajte slatke snove.

📍 Gde? Dom omladine Beograda
📆 Kada? 25 - 26. maj od 10 - 21 časova
🎫 Ulaz? 250 din, besplatno za decu do 10 god (u pratnji roditelja)
Za sve informacije pišite nam u Inbox stranice 📍 Gde? Dom omladine Beograda
📆 Kada? 25 - 26. maj od 10 - 21 časova
🎫 Ulaz? 250 din, besplatno za decu do 10 god (u pratnji roditelja)
Za sve informacije pišite nam u Inbox stranice
Za akreditacije medija: festival@sladakzivot.rs
Kontakt za medije: Srba Jovanović, telefon: 065 5 77 77 22

Comments

Popular posts from this blog

Đurine vragolije

Bez šećera

O trulim jabukama